admin

Дървен шкаф

Декориран стар, дървен шкаф. Размери – 58/ 39/62 см.Ателие “ Бояна Арт“, ул.“Смърч“13.

Метална кофа

Декорирана метална кофа. Височина – 23 см.Ателие “ Бояна Арт“, ул.“ Смърч“ 13.